Festmiddag med Ryfylkemat!

Lørdag 2. oktober klokken 19:00 i Jørpeland Flerbrukshall


Kokken Sebastian Schläwicke fra Hjelmeland sørger for fantastiske smaksopplevelser ved bruk og lokale og kortreiste råvarer fra Ryfylke!

Velkommen ved Arne Kleppa
Undeholdning: Ryfylkehumor ved Leif Arild Steen

Pris per person kr. 790,-

Nærmere info
Holger Austvoll, 400 08 751
Børge Oanes, 911 67 560

Påmeldingslink: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd99vzTDlHrrZMFTU4g6NnIFYKJD_KI2aHQnrizHKEfqsmkuw/viewform

Meny

Apertiff

Forrett
Speket Kveite fra Sterling med purre

Hovedrett
Lammelår fra Fjellam i Ryfylke med gulrot og grønnkål

Dessert
Pannacotta

Salg av vin, øl og mineralvann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: