Om oss

Bo- og reiselyst, kultur og næringsliv i Ryfylke!

«SMIL i Ryfylke» SMIL i Ryfylke er ei gruppering underlagt Staal Jørpeland IL og Midtbygdens idrettslag. Daglig ledere i idrettslagene har hovedansvare. Prosjektledelsen skal har ansvar for gjennomføring og organisering av undergrupper.

Ryfylke er på offensiven mer enn noen gang. Tunnelen har fått regionen til virkelig å få øynene opp for det vi som bor og driver her har visst så lenge vi har levd. Nå skrur vi på storsjarmen og lager firedagers fest for folk og fe, i bygd og by, jobb og fritid.

Vi ønsker å samler alt som kan krype og gå og arrangerer ei stor messe og konferanse for lag og organisasjoner og næringsliv i en flunkende ny idrettshall og fylle en hel hall med lag og organisasjoner. Vi skal vise kulturelt mangfold, all den gode maten vi lager og hvordan vi har det vi som bor her «innante».

«SMIL i Ryfylke» tre dager i september er virkelig et arrangement der vi slår på stortromma.

«SMIL i Ryfylke» skal bli en tradisjon og det er Strand kommune som er vertskommune i samarbeid med noen av våre mest aktive og ekspansive bedrifter i Sauda, Suldal, Hjelmeland, Strand, Sandnes og Stavanger.

Vi er viden kjent for vårt mangfoldige lag- og organisasjonsliv, noen av verdens mest spektakulære reiselivsdestinasjoner og svært avansert teknologibedrifter. Ja, en av disse ble med på den første turen til mars i vinter.

Hele arrangementet skal sette bo- og reiselivslyst, kultur og næringsliv i Ryfylke på kartet for alle oss som bor her og ikke minst alle som har lyst til å etablere seg i en region med store muligheter.

Nå starter arbeidet med å samle «flokken» til et arrangement for et Ryfylke større enn noen gang!

%d bloggers like this: